Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /data/sites/web/dcsintnl/www/wp-includes/functions.php on line 4139
Nieuws van DCS International B.V. en DCS Marine Waterjets B.V.

Zoeken

Nieuws

Sinds 1 november 2012 beheert DCS International B.V. het officeele distributeurschap van UltraDynamics Ltd. waterjetvoorstuwingssystemen voor de Benelux en Duitsland. Om hier optimaal gehoor aan te geven is onze nieuwe naam voor dit bedrijf: DCS Marine Waterjets B.V.

Ultra Dynamics Ltd. heeft een vermogensrange van 100 pk tot 1800 pk (75 kW tot 1343 kW). Zij leveren door een speciaal impellerontwerp ongeëvenaard stuwkracht en acceleratie op het gebied van cruisesnelheid.
Het bedrijf staat bekend om hun vooroplopende technologische innovatie, verscheidenheid in modellen en betrouwbaarheid. Met een uniek waterjet- en bedieningsprogramma zorgen zij voor wereldwijde leiderschap op het gebied van waterjetvoortstuwing.

Bovendien heeft de High Trust Range naast Ultra Dynamics de Jet Master 2 DNV-bediening, speciaal voor de windfarm industrie. Ultra Dynamics is ISO 9001 en Lloyds gecertificeerd. Tevens hebben de waterjets een DNV Class approval.

DCS Marine Waterjets biedt u een 24-uursservice, 7 dagen in de week.


 

DCS International verzorgt nieuwe bedrading op tds Gigantia. De Gigantia wordt omgebouwd naar dubbelwandig. De ontwikkelingen en het idee zijn te zien op www.dubbelwandigzonderverlies.nl.


 

DCS International is druk bezig een onderzoeksvaartuig in Curaçao om te bouwen. Begin juli zijn diverse materialen per container verscheept. Eind juli werden deze ter plaatse ingebouwd. Begin 2013 staat weer een trip gepland. Hieruit blijkt dat de grenzen van DCS International onbeperkt zijn.

Made by opticlick